leapea

Masse stygge bilder


Hva vil du ha mer av?

Hei. 

Jeg lurte på hva du vil ha mere av på bloggen. Jeg har veldig ye foto siden jeg liker å ta bilder, men jeg vet ikke så mye hva du vil se på bloggen min. Så bare skriv i kommentar felte hva du vil ha mere av på bloggen min.Q: Hva vil du ha mer av på bloggen?

-Tonje

 

Tegning!

Siden jeg har fritids noen ganger har jeg egna Justin Bieber, jeg gjorde det via you tube så ja... Tegna den for litt lenge siden. Delte den med dere fordi jeg ville vite hva dere syntes.

Jeg får ikke blogget så mye i uka fordi det er mye å gjøre, men jeg skal prøve å legge ut minst 1 innlegg på dagen.


Den ble litt stygg da... 

Q: Hva syntes du?

-Tonje

Byne på nytt!!

Nå har jeg laget design og header med maud. Headeren er i feil størrelse for det kjedde noe tull, men det skal jeg fikse. Også er det også bilde av en annen og link til en annen så skal fikse på den nå. Jeg skal også byne å blogge! Så det blir gøy.


Tokk dette bilde for LENGE siden!

Q: Hva synes du?

-Tonje

Yeah! Nytt rom!

Måtte bare fortelle at vi har fått nytt rom, det er litt større og koseliere! Vi ble ikke fornøyd med det forrige siden det var så mye brååååk! Også fikk vi ikke rom før i dag... Hehe! Også er det internett på rommet, fordi det er nermere resepsjonen. Så da får jeg blogget mere. Kom nettopp hjem fra super marked som ligger rett ved hotellet. Så jeg kjøpe en deilig sjokolade yoghurt, nam nam... Også kjøpte jeg en fanta, pringles og en herlig bueno, slurp slurp...Men nå skal jeg og mamma gå og finne en lommebok til meg! Det er ikke akkurat så gøy å gå rundt med en snoopy lommebok... -.-

Q: Hva har du gjørt?

-Tonje 

Bilder fra dagen i går!

Hei, i går kom jeg hjem litt sent så jeg orka ikke å gå ned og blogge... Men hvertfall i går skulle vi prøve å finne pannekake shappa også tokk det litt tid fordi vi er så flinke på kart! Men til slutt fant vi den da, også bestillte jeg en pannekake med sjokolade og banan! Den var helt himmelsk! Klarte bare å spise halve av den da... Vi drakk også Frappe, nam nam! Også gikk vi litt rundt og da hadde klokka plutselig 5 og da fant vi en resturang vi spiste middag på. Da spiste jeg et skjent grill spydd som i kreta som heter Souvlaki, den jeg fikk må jeg nokk innsømme at ikke var sååå god, men likte best kyllink grilsydde da... hehe! Og til dessert spiste jeg brownie med is som smakte bare vanlig sjokolade... Men den var god da! 

Etter vi hadde vært på en resturang i 3 timer :O Dro vi til stranden og tokk noen bilder i mørket, bildene ble ikke så bra fordi det var så mørkt... Det var skjempe store bølger der! Også reina det så da var det ekstra vanskelig og ta bilde... Det er litt vanskelig og se størrelsene på bølgene på bildene, men de var ganske store! Også dro vi også i noen butikker og så på klær og ting, fant noen store briller som var, ja.. litt rare!

Q; Hva synes du om bildene? 

-Tonje

I Kreta

Hei i går kom jeg hjem, jeg kom hjem sånn halv 7 på grunn av at flyet var 6 timers forsinket :O Vi fikk vite det da vi var på vei, men da var det bare 4 timers forsinket eller no... Og på veien stoppa vi på Mac´ern får å spise litt. Flyet gikk 11 om kvelden også var det framme halv 3 i norsk tid også måtte vi sitte i timesvis i en buss for den kjørte en sykt laaang melke rute til hotellet som het Fortezza, så da var vi ikke på hotellet får halv 6 i norsk tid, mens den var halv 7 i gresk tid... Jeg er innvikla! :P

Det vi gjorde når vi kom var å først og fremst å sove i 3 timer også gikk vi ut for å finne stranden. Og selfølgelig gikk vi omvendt vei enn det vi skulle så vi gikk i eviiigheeeteeer! Men det var også veldig deilig for vi hadde sittet i heeeleee går... Også kom vi frem til en resturant hvor vi spiste litt sen frokost. Resturanten lå like ved Fortezza borg som vi så på. Det var utrolig spennende. Vi fant en hule som vi gikk inn i, men så gikk den ikke så langt inn da. Det var også utrolig varmt der! Holdt på å døøø! 

Etter vi så på borgen måtte vi fortsette å finne stranden da... Vi gikk litt også fant vi en liten strand, men selfølgelig var den full av søppel... Så vi gikk videre til neste. Det var veldig fin strand den vi kom til så vi bada og solte oss. Når vi var ferdig og ligge på stranden lenge dro vi til en annen resturant og spiste middag. også spiste jeg pannekaker med is, egenkli var det dessert da...


Det bilde tok jeg på fly plassen...


Det var sånne grav steiner eller no :O


Jeg og mamma gikk innover der... Det var litt skummelt xD

Kaptein Sabeltan jo!
Q; Har du også vært der?

-Tonje

 

 

Natter over hos Maud!

Hei, i dag skal jeg sove over hos Maud. Eller vi ligger i senga nå og koser oss. Jeg tokk ikke så mange bilder, men men... Først sykkla vi til Kiwi og kjøpte litt godis som vi måtte kose oss med. Også Har vi sett på en film som heter Tvilling bytte. Den var veldig bra, men vi føllte ikke så mye med da. Også har vi skypa med mange folk!Men natta, nå skal vi sove!

Q; Hva skal du i dag ?

-Tonje

Bloggpause

Jeg har ikke blogget på en stund, som dere sikkert har skjønt.... Men det er fordi det er så mye lekser og skole, men jeg skal kanskje blogge litt i høstferien. Og jeg får to ukers høstferie fordi jeg skal til kreta! Deilig! Skal nokk ta masse bilder der. Jeg skal også ta med pcén. Men det er bare trådløst internett i felles rommet eller hva nå man kallte det. Også har jeg fått ny PC så den er kanskje litt bedre :) Har ingen bilder på den enda. Får vel bare ta skjermspareren min da...


Den oransje og hvite ligner sykt på min!  Hermelin <3

Q: Hva skal du i høstferien?

-Tonje

Ute i reine!

Nå kom jeg nettop hjem klissvåt med Mari, Marte og pappa fordi vi har spilt fotball i bingen mens det pøsa! Vi var helt gjennom våte. På veien hjem hoppa jeg og mari i masse vann pytter som små unger. Så nå sitter jeg i en deilig morgen kåpe. Dårlig klavlitet på den øverste..
Q; Har du spillt fotball ute i reinet før?

-Tonje

/Tonje/12/Fotball/Dansing/Foto/
Venner/

+ Legg meg til som venn

hits